www.kimh.dk

KimH   STUDENTERKØRSEL

Studenterkørslen er den ultimative afslutning på skole og eksaminer. Den kan aldrig gøres om, så det er utrolig vigtigt, at I vælger den rette løsning. Hvis I er til veterankøretøjer med rå militær look krydret med 2. Verdenskrigs historie, ja så er I på rette vej. Hvis I samtidig vil køres sikkert og professionelt til en rimelig pris, ja så er i kommet det helt rigtige sted. Velkommen til KimH's Studenterkørsel.

Vi kører primært i Midt- og Sydsjælland med Næstved som udgangspunkt (Slagelse - Haslev - Vordingborg - Køge - Korsør m.fl. er også muligt) men kontakt mig gerne selv om I bor længere væk - kan som regel henvise til andre, hvis I er uden for aktionsradius. Den viste lastvogn er en GMC fra 1943, dvs fabrikeret og benyttet af den amerikanske hær under 2. Verdenskrig. Der er plads til maksimalt 26 personer.

I menuen til venstre finder I en lang række praktiske og uddybende oplysninger. Jeg kan varmt anbefale, at I sætter jer lidt ind i tingene ved at læse "Læs her før i Beslutter jer" eller Forbrug.dk. Vil I have flere informationer eller have et tilbud så gå til "Kontakt KimH". Er jeg booket kan jeg somregel anvise til andre seriøse udbydere. Jeg kan også advare jer mod de useriøse - dem er der desværre en del af, især i københavnsområdet !